Anti stress, burn-out en ziekteverzuim

Nu is er zoveel spanning, stress en overspannenheid in de wereld. Onze wereld. Kijk maar om je heen. Wij moeten zo veel. Wij willen ook zoveel. Met als gevolg energie verlies en tenslotte hoge kosten voor herstel of een langdurig ziekteverzuim. Bij veel bedrijven nog steeds een enorme uitdaging.

Waarom besteden wij dan zo weinig aandacht aan beter ademhalen en dieper ontspannen. Beide kan je leren. Nee, wij kiezen eerst liever voor medicijnen of een therapeut. Moet misschien wel allebei ook. Maar voor een echt herstel is het nodig dat er een totaal aanpak komt. Een goede arbo arts, een professionele psycholoog of therapeut. Maar daarnaast leren bewegen, leren ademhalen, leren ontspannen. Leren goed te zijn voor jezelf. Een holistische aanpak dus. Niet alleen werken aan het hoofd…. het denken. Maar ook werken aan je gevoel en je lichaam. En dat weer vooral ervaren.

Ademhalingstechnieken kunnen helpen met meer bewustzijn, beter voelen. En dieper ontspannen. Daarnaast zijn er ontspanningstechnieken. En deze combinatie doet wonderen. Je hebt niets nodig. Alleen een beetje kennis en vooral oefenen. Het gaat om bewustzijn en doen.

Dit werk preventief maar kan ook worden ingezet als je al stress verschijnselen vertoont. In de basis heeft je lichaam niet z heel veel nodig. Vooral water en zuurstof. Daarnaast een beetje brandstof, nog niet eens zo heel veel. Wel heel veel water en zuurstof.

Sta je open voor een nieuwe ervaring? Wil je dit eens ondergaan? Wat het effect is als je diep ontspant en meer zuurstof in je systeem hebt?

Dan bied ik je een gratis sessie aan: Ademen en ontspannen.

Bel me. Mail me.

OSU

• Never give up
• Always give your best