Hoezo kan jij alles alleen?

Als je ziek bent moet je snel beter worden om weer te kunnen produceren.
Als je niet ziek bent, is er eigenlijk geen tijd om ziek te zijn.
Toch is ziekteverzuim een probleem en zijn de cijfers vaak niet goed.

Wat is dat toch waardoor wij ons steeds in de nesten werken? Niemand wil toch ziek zijn?

Eén van de lessen die ik heb geleerd vanuit vechtsport is “vecht NOOIT alleen”.
Samen ben je sterker en kom je verder. Waarom blijven wij dan zo vaak alleen aan modderen? Dingen doen die wij lastig vinden of die niet echt bij je horen?

Ik zie weinig unieke uitdagingen of problemen van mensen. Wij gaan allemaal door vergelijkbare processen. Toch blijft het moeilijk om hulp te vragen. Of hulp te accepteren.

En soms….. Soms kunnen wij allemaal een beetje hulp gebruiken.

De uitdaging die ik voor je heb, is: “durf jij mijn hulp te accepteren?”

Ik bied je geheel gratis een kennismaking aan. Een kennismaking met KANDO coaching. Wij gaan met bokshandschoenen met elkaar aan de slag. Net zo hard, snel of inspannend als goed voor je is. Maar terwijl je fysiek bezig bent ga ik je uitdagen met vragen. En geloof mij, antwoord geven terwijl je fysiek bezig bent is soms heel lastig. Maar levert wel hele mooie antwoorden op.

En daarna? Daarna voel je je opgelucht. Je bent niet alleen fysiek ontladen maar ook geestelijk. Je hebt even stoom kunnen afblazen. En dat voelt heerlijk. Je kan er weer tegen aan.

Het fysieke deel kan worden gebruikt om je weerbaarheid en conditie iets te verbeteren. Maar de focus mag ook liggen op het mentale stuk, waarbij het fysieke deel juist op een laag pitje staat.

Er is maar één manier om er achter te komen of dit voor jou iets oplevert.
Durf jij dit aan?

OSU
Donald

* Never give up
* Always give your best