Ervaringen van anderen

Victor van de Valk
Eigenaar van Discare Arbo en HRM

Ik heb deelgenomen aan een sessie Hoofd-Hart-Handen. Het was een bijzondere avond waarbij zaken heel praktisch en pragmatisch uiteen werden gezet. Je hebt duidelijk te maken met een trainer met passie (in het kwadraat) en hij dwingt actieve deelname aan de training op een automatische manier af. Heel knap! Ik was al overtuigd van het bestaan en de effecten van de driehoek IQ-EQ-CQ maar deze training heeft deze overtuiging alleen nog maar versterkt. Een echte aanrader voor (kleine) bedrijven, afdelingen, sales teams en als onderdeel van een MDR -achtig traject..

Marja Beumer
Directeur/eigenaar Projob

Met Donald samenwerken aan je doelstellingen van je bedrijf is een heel bijzondere beleving. Hoe is het mogelijk dat met relatief zo weinig input, maar wel zeer scherpe tussentijdse analyses, zoveel bereikt kan worden. Een workshop met Donald kan zowel ik als mijn gehele MT van harte bevelen. Een energie boost en uitstekend in kaart brengen waar jij en je bedrijf voor staan en ook nog een goede vinger aan de pols houden, wat kun je als ondernemer nog meer wensen.

Ab Bachofner BPM
Operationeel Specialist Team Politie vrijwilligers

Donald is ingehuurd om gedragstraining te geven aan inspecteurs gezondheidszorg als deel van een grotere training gedragsvaardigheden in handhavingssituaties. Donald heeft een uitstekend product geleverd. De inzet van hem heeft meerdere cursisten doen besluiten om in een evaluatie zijn capaciteiten en effecten van training als uitstekend te bestempelen. Een volgende opdracht ligt hierdoor voor de hand.